UNTUK PAPARAN MENARIK

SILA GUNAKAN GOOGLE CHROME DAN MOZILLA 3 KE ATAS SAHAJA. PAPARAN BEBERAPA WIDGET MUNGKIN TIDAK SESUAI JIKA MENGGUNAKAN IE8, SAFARI DAN OPERA.

Fadhilat Ramadan

Daripada Ibn `Abbas RA katanya: "Adalah Nabi SAW manusia yang paling pemurah dengan kebaikan, dan Baginda yang paling pemurah adalah dalam bulan Ramadhan ketika Jibril menemuinya, dan adalah Jibril menemui baginda setiap malam pada bulan Ramadhan sehingga Ramadhan berlalu, Nabi membaca al-Quran kepada Jibril. Apabila Jibril `a.s. menemui Baginda, Baginda adalah lebih pemurah dari angin yang bertiup kencang (dengan membawa hujan rahmat)". (Diriwayatkan Bukhari)

Klik aje le

Sumbangan Ikhlas Amat Diperlukan

Thursday, October 27, 2011

Gambar-gambar kejayaan Cikgu Muhammad Hafiz Ismail


Wajah kegembiraan serta penuh kepuasan Cikgu Muhd Hafiz yang dikongsi bersama dengan Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri semasa menerima Prime Minister Best of the Best APICTA Award 2011 and Best e-learning category APICTA Award 2011. (Gambar diambil dari  http://www.apistakkisah.blogspot.com/)
Inilah award yang menjadikan usaha dan jerih perih Cikgu Muhd Hafiz yang sanggup berbakti di kawasan pedalaman berbaloi. (Gambar diambil dari  http://www.apistakkisah.blogspot.com/)Sebahagian murid kesayangan Cikgu Muhd Hafiz di SK Kenang, Sg. Siput (U), Perak. Mungkin wajah-wajah inilah yang memotivasikannya untuk berbuat sesuatu inovasi dalam bidang akademik bagi melihat kejayaan anak-anak didiknya itu. (Gambar diambil dari  http://www.apistakkisah.blogspot.com/)

Marilah kita hayati kata-kata Cikgu Muhd Hafiz yang saya petik dari blognya, yang mungkin boleh memberi input yang berguna kepada kita.

Thank you so much for choosing my blog to win the Prime Minister Best of the Best APICTA Award 2011 and Best e-learning category APICTA Award 2011. These awards means so much to me and I believe to many people. I believe it will open a new view towards the ICT solutions and also a new perspective towards the education. It will open more eyes, it will grow much more motivation and it will inspire more hearts!1 comment:

izzana said...

wa betsnya satu hari nanti harap dapat award macam ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sudi-sudilah Letakkan Link Anda Disini