Klik aje le

Thursday, October 27, 2011

Gambar-gambar kejayaan Cikgu Muhammad Hafiz Ismail


Wajah kegembiraan serta penuh kepuasan Cikgu Muhd Hafiz yang dikongsi bersama dengan Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri semasa menerima Prime Minister Best of the Best APICTA Award 2011 and Best e-learning category APICTA Award 2011. (Gambar diambil dari  http://www.apistakkisah.blogspot.com/)
Inilah award yang menjadikan usaha dan jerih perih Cikgu Muhd Hafiz yang sanggup berbakti di kawasan pedalaman berbaloi. (Gambar diambil dari  http://www.apistakkisah.blogspot.com/)Sebahagian murid kesayangan Cikgu Muhd Hafiz di SK Kenang, Sg. Siput (U), Perak. Mungkin wajah-wajah inilah yang memotivasikannya untuk berbuat sesuatu inovasi dalam bidang akademik bagi melihat kejayaan anak-anak didiknya itu. (Gambar diambil dari  http://www.apistakkisah.blogspot.com/)

Marilah kita hayati kata-kata Cikgu Muhd Hafiz yang saya petik dari blognya, yang mungkin boleh memberi input yang berguna kepada kita.

Thank you so much for choosing my blog to win the Prime Minister Best of the Best APICTA Award 2011 and Best e-learning category APICTA Award 2011. These awards means so much to me and I believe to many people. I believe it will open a new view towards the ICT solutions and also a new perspective towards the education. It will open more eyes, it will grow much more motivation and it will inspire more hearts!1 comment:

izzana said...

wa betsnya satu hari nanti harap dapat award macam ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...